Din garanti for kvaliteten!

Janni Due, Hypnose Psykoterapeut

Jeg er uddannet Hypnose Psykoterapeut på Psykoterapeutakademiet i Kbh og har taget Master-uddannelsen i NLP- og Hypnose. Jeg har kursus i børnehypnose og kan derfor også behandle børn ned til omkring 8 år. Derudover er jeg uddannet Access Bars behandler.

Psykoterapeutakademiet, er en af de første skoler, der er blevet godkendt som uddannelsessted til at kalde sine studerende Reg. psykoterapeut. Læs evt. mere om uddannelsen på www.psykoterapeutakademiet.dk eller www.hypnoseskolen.dk.

Tillid betyder alt for mig. Det er vigtigt for din udvikling, at du har tillid til mig. Jeg arbejder ud fra etiske og moralske retningslinier, som jeg har lært på Psykoterapeutakademiet og det giver dig en sikkerhed for, at tingene er i orden. Jeg har selvfølgelig fuld tavshedspligt på højde med læger og psykologer. Interessen for mennesker er ikke ny og jeg har tidligere læst psykologi i min fritid, og arbejdet flere steder frivilligt med og for mennesker med særlige behov. Egentlig er jeg uddannet grafisk designer, men nu har jeg lyst til at gøre en forskel for mennesker i stedet for virksomheder. Jeg alene arbejder med psykisk sundhed på områder indenfor personlig udvikling, der giver raske mennesker en øget livskvalitet.

Et kriterium er, at klienten besidder fuld realitetsopfattelse. Jeg arbejder derfor ikke indenfor psykiske sygdomme på områder hvor der kan henvises gennem egen læge til enten en offentligt betalt psykiater eller psykolog. Jeg rådgiver ikke under nogen forhold om medicin, ej heller anbefales eller sælges naturmedicin.

KONTAKT FOR YDERLIGERE INFORMATION